Back Back Nieuws

Verbouwing Expo Houten vergroot beursruimte aanzienlijk

11 februari 2013
De multifunctionele beursaccommodatie Expo Houten maakt zich klaar voor een verbouwing om de effectieve beursruimte tot 9.000 m2 te vergroten. Op 1 september 2013 is de uitbreiding van Expo Houten gereed. 


De grote beurszaal die ontstaat door de samenvoeging van twee zalen heeft een hoogte van 5,5 meter en oppervlakte van 3.650 m2. In de beursruimtes is al het denkbare mogelijk, van vak- en publieksbeurzen tot congressen. Expo Houten biedt meer kwaliteit en ruimte in een dynamische omgeving waar de (beurs-) organisator en bezoeker centraal staan.

 

Vergaderzalen
Vanaf begin september beschikt Expo Houten op de eerste etage over een aantal nieuwe vergaderzalen. De moderne ruimtes beschikken over natuurlijk daglicht en zijn voorzien van een modern comfort geschikt voor de eigentijdse gebruiker.


Persoonlijke service
Expo Houten is de ideale beurs-, vergader- en congreslocatie in het hart van Nederland. Door de ligging pal langs de A27 en de ruime gratis parkeerplaats voor de deur is Expo Houten een bijzondere locatie. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld en u kunt zorgeloos genieten in een inspirerende industriële omgeving: dat is Expo Houten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!