Verbouwing Brabanthallen s-HertogenboschVerbouwing Brabanthallen s-Hertogenbosch
Back Back Nieuws

Verbouwing Brabanthallen 's-Hertogenbosch

04 april 2017

Het contract voor de verbouwing van de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is ondertekend. Directeur NV M.E.I. (eigenaar Brabanthallen) Maurice Horsten en Robert van Overdijk (vestigingsmanager Brabanthallen) zijn een overeenkomst aangegaan met bouwkundig aannemer van Schijndel Bouwgroep B.V. te Geffen en installateur Verstappen van Amelsvoort B.V. uit Nuland.

Economische en recreatieve hotspot

‘Met deze forse investering geven we een startsein voor een periode van vernieuwing in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, die helpt onze stad en regio op de kaart te zetten als economische en recreatieve hotspot in Nederland. De Bossche Spoorzone ten Noorden van de stationspasserelle zal de komende jaren herboren worden en Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch pakt zijn rol daarin’, aldus Maurice Horsten.

Centrale ontmoetingsruimte

Door de verbouwing wordt het U-vormige middenterrein van ruim 7.000 m2 overkapt met een lichtdoorlatend dak wat uiteindelijk een grote centrale entree en ontmoetingsruimte wordt. Voordeel van het overdekte binnenterrein met veel daglicht is dat het toegankelijk is vanuit alle individuele hallen van het aangrenzende beurzen- en evenementencomplex. Hierdoor ontstaat er een grote centrale ruimte voor ontmoeting in een prettige ambiance. De beurzen en evenementen in de Brabanthallen kunnen tijdens de verbouwing gewoon doorgang vinden. De verbouwing is eind september 2017 afgerond.    

Video-animatie

De video-animatie waarin de nieuwe situatie in 3D zichtbaar is, is te zien op de speciale landingspagina.

De Brabanthallen maken onderdeel uit van Libéma.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!