Back Back Nieuws

Verbond van Verzekeraars viert jubileum

27 mei 2008
Het Verbond van Verzekeraars vierde het 30-jarig jubileumevenement op vrijdag 16 mei. Advance Business Events creëerde een dag- en avondprogramma. Het middagprogramma bestond uit het veilige bedrijfsuitje “de Gestolen Rembrandt”, waarbij de deelnemers in het centrum van Amsterdam op jacht gingen naar de bende die het schilderij gestolen had.

Het dagprogramma werd afgesloten met een borrel in de Rembrandtsael in het Breughelhuys, waarna een rondvaart door de Amsterdamse grachten volgde. Eindbestemming was de locatie Het Lam en het Eij, waar een superswingende feestavond op het programma stond. Het evenement werd afgesloten met een finaleoptreden van Edsilia Rombley.

In het voortraject heeft de directie van het Verbond van Verzekeraars goed gekeken naar eventuele risico’s die het middagprogramma met zich mee bracht. Advance Events zorgde voor de organisatie van de hele dag, inclusief natuurlijk de nodige aanvullende verzekeringen (reis- en ongevallen verzekering met aanvullende bagagedekking) voor alle deelnemers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!