Back Back Nieuws

Verbinden door betekenis met CLC-VECTA in de Flint

09 januari 2015
CLC-VECTA organiseert dinsdag 13 januari een bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst in de Flint met als thema: ‘Verbinden door betekenis’. Zij maken tijdens deze bijeenkomst gebruik van het nieuwe online registratiesysteem van Networktables.com. Wanneer een lid zich aanmeldt voor de nieuwjaarsbijeenkomst ontvangt diegene een uitnodiging, waarmee hij/zij zelf zijn/haar beste plek aan tafel kan uitzoeken voor tijdens het diner.

Via clcvecta.networktables.com is te zien aan welke tafel, welk onderwerp wordt aangesneden, wie de tafel host is en wie er verder aan tafel zitten. Een systeem dat perfect aansluit bij de locatie; de Flint waar door de theatrale omgeving de bijeenkomst extra cachet krijgt.

Entertainment
Tijdens de bijeenkomst kunnen de leden genieten van diverse acts waarover zij zelf mochten meedenken en advies konden geven. Dit heeft ertoe geleid dat a-capella groep ‘The JukeBoxBoys’ aangevuld met de jazzband ‘Jazz Providers’ en dj ‘Play-Mobiel DJ Victor’ voor een afwisselend muzikaal programma zorgen.

Vernieuwde Flint
Als branchevereniging voor de zakelijke evenementenbranche heeft CLC-VECTA gekozen voor Flint theater evenementen en congressen in Amersfoort om de leden kennis te laten maken met het vernieuwde Flint.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!