Verbeterd cashless betalen op evenementenVerbeterd cashless betalen op evenementen
Back Back Nieuws

Verbeterd cashless betalen op evenementen

12 oktober 2023

Het Klassiek, een vooraanstaand full service organisatiebureau gespecialiseerd in festivals en evenementen, slaat de handen ineen met Sjef, een betrouwbare en klantvriendelijke cashless betaaloplossing voor de evenementenindustrie. Deze samenwerking stelt organisatoren van festivals en evenementen in staat om een naadloze en efficiënte cashless betaalervaring te bieden aan hun bezoekers.

De samenwerking tussen Het Klassiek en Sjef is gebaseerd op de gedeelde visie om evenementen transparanter, efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken voor zowel organisatoren als bezoekers. Het Klassiek staat bekend om hun gespecialiseerde team, operationele uitmuntendheid en hoogwaardige service, terwijl Sjef een reputatie heeft opgebouwd voor krachtige en gebruiksvriendelijke hard- en software voor cashless betalingen op elke locatie. Of het nu gaat om cashless betalen door middel van pinnen aan de bar, betalen met bandjes of munten registratie; alles is mogelijk.

Geïntegreerde aanpak

De meerwaarde van deze samenwerking is duidelijk zichtbaar in de naadloze integratie van Sjef's geavanceerde cashless betaaltechnologie in de operationele processen van Het Klassiek. Dit stelt festival- en evenementorganisatoren in staat om hun bezoekers een soepele en veilige betaalervaring te bieden, terwijl ze tegelijkertijd inzicht krijgen in realtime financiële gegevens en transacties. Deze geïntegreerde aanpak zal organisatoren helpen om hun evenementen soepeler te laten verlopen, de wachttijden bij op het terrein te verminderen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Logische en naadloze samenwerking

Lauren Jan van Doorn, oprichter en CEO van Sjef, benadrukt: ‘Bij Sjef streven we naar toegankelijkheid op nationaal en internationaal niveau, terwijl we samen met Het Klassiek streven naar topkwaliteit evenementen. Deze strategische samenwerking zal onze groei en klantwaarde versterken, en gezien onze internationale ambities zijn we altijd op zoek naar strategische partners. Het Klassiek, een vertrouwd merk, zal onze operationele excellentie waarborgen en ons platform verbeteren voor onze gezamenlijke klanten.’

Tim Hogenboom, oprichter en Managing Director van Het Klassiek, over de samenwerking: ‘Als specialist in financieel management van festivals en evenementen, streven wij altijd naar de beste betaaloplossing voor onze opdrachtgevers. Van munten tot cashless en hybride. Met Sjef’s gebruiksvriendelijke cashless betaaloplossing, kunnen we organisatoren de tools en expertise bieden die ze nodig hebben om hun evenementen naar een hoger niveau te tillen, zowel financieel als operationeel. Onze teams, diensten en ambities vullen elkaar daarin naadloos aan, dus deze samenwerking met Sjef voelt dan ook als een hele logische stap.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!