Verbeter de teamspirit in de Dug-out van Oud LondonVerbeter de teamspirit in de Dug-out van Oud London
Back Back Nieuws

Verbeter de teamspirit in de Dug-out van Oud London

19 mei 2017

Hotel Restaurant Oud London heeft er sinds kort een bijzondere ruimte bij, namelijk de Dug-out. De reden voor de realisatie van deze ruimte is tweeledig. Enerzijds de groeiende vraag naar bijzondere en inspirerende locaties voor bijeenkomsten en anderzijds de toename van het aantal teamsporters die behoefte hebben aan een relaxruimte. 

Sport inspireert

De Dug-out is een inspirerende ruimte van 50 m2 met op de vloer kunstgras met een middenstip. Op de ene wand is een afbeelding aangebracht van een tribune en de tegenover liggende wand is één groot krijtbord. Grote ramen zonder gordijnen of vitrages zorgen voor veel licht. Op het aangrenzende balkon ligt ook een grasmat en hier staat de 'reservebank'. De inrichting is flexibel te bepalen met hoge verrijdbare industriële hoge tafels, lage krukjes en natuurlijk een echte tribune. Ontspannen doe je door sport te kijken op een groot scherm of een potje tafeltennis te spelen op de mini pingpong tafel.

Door de bijzondere inrichting en regelbare multi-colour led verlichting is de ruimte geschikt voor brainstormsessies, wedstrijdanalyses, anders-dan-anders vergaderingen en besloten diners 'op de middenstip'. De ruimte is voor teams kosteloos beschikbaar (op basis van beschikbaarheid).

Idee van medewerkers

Het idee voor en de inrichting van de Dug-out komt vanuit de medewerkers van Oud London en is helemaal in eigen beheer uitgewerkt en gerealiseerd. Ook de naam van de zaal, voorheen Boszichtzaal, is door de winnaar van een interne wedstrijd bedacht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 38.222 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 38.222 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!