Back Back Nieuws

Veranderende markt vraagt om vernieuwde aanpak

03 mei 2016
De evenementenmarkt is volop in beweging. Dat merkt iedereen. De jongere generatie zit steeds vaker op invloedrijke posities binnen het bedrijf, waarmee ook de behoefte en daarmee de wens flink is veranderd. Verbinden en samenwerken is steeds meer een voorwaarde voor succes. Wat zelf gedaan kan worden, wordt zelf gedaan. Pas wanneer er geen tijd is, de opdracht te complex is of men specifieke externe kennis en expertise nodig heeft, wordt een bureau in de arm genomen. Daarbij is de voorkeur om zelf inbreng te houden in de creatie en vormgeving. Krachten worden gebundeld en nieuwe evenementen ontstaan. Co-creatie is in.

De kracht van de combinatie
‘Logisch ook’, meent Arie Brouwer, directeur Advance Events. ‘De opdrachtgever weet als geen ander wat er gaande is op het bedrijf, wat er speelt in hun markt en wat zij willen uitstralen en bereiken met het evenement. Deze wensen omzetten naar een live-event is echter een vak apart. Het vak van de eventspecialist. Door deze twee krachten te bundelen is de kans op een geslaagd evenement - waarmee meer dan plezier wordt gecreëerd – vele malen groter geworden!’ Er ontstaan dan ook steeds meer samenwerkingen tussen bedrijven en de eventspecialisten. ‘Als iedereen doet waar hij/zij goed in is, moet het eindresultaat wel perfect zijn’.

Nieuwe uitstraling voor Advance Events 
Advance Events speelt hier optimaal op in en heeft naast de uitbreiding van haar activiteiten met deelorganisatie en coproductie, zichzelf tevens volledig in het nieuw gestoken waarmee het bedrijf 2020 proof is gemaakt. Een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en een nieuwe website die helemaal past bij deze tijd. ‘We hebben een nieuwe jas aangetrokken en een verjongingskuur ondergaan. De uitstraling past nu veel beter bij wat we doen. We brengen nog steeds de vertrouwde vakkennis, aandacht voor de kleinste details en de zo gewaarde persoonlijke aanpak, maar wel op een hele fris en fruitige manier. Kortom: we zijn een eigentijdse eventpartner met het enthousiasme van een startup en de kennis en kunde van een ervaren professional.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!