Back Back Nieuws

VENUEZ Hospitality & Style Event naar Rotterdam

08 juli 2009
In 2010 vindt de zevende editie van het VENUEZ Hospitality & Style Event plaats op een nieuwe locatie en in een nieuwe stad. Het jaarlijkse hoogtepunt dat je als ondernemer niet mag missen, opent op 13 & 14 april 2010 haar deuren in de kosmopolitische havenstad Rotterdam in de Cruise Terminal.

VENUEZ is het meest onderscheidende vakevent op het gebied van horeca, dranken en interieurdesign in Nederland. Gedurende twee dagen bezoeken jaarlijks meer dan 4.000 professionals deze toonaangevende beurs om de nieuwste producten en diensten van (geselecteerde) deelnemers te bewonderen. Met een ruim en kwalitatief aanbod aan standhouders, een gastsprekerprogramma, de Satelliet Design Challenge en verschillende tastings en demonstraties is het VENUEZ Hospitality & Style Event meer dan een beurs.

VENUEZ Hospitality & Style Event (bar:nl genaamd tot 2007) werd sinds april 2004 jaarlijks georganiseerd in de Amsterdam Convention Factory. Net als de Convention Factory is de Cruise Terminal Rotterdam geen traditionele beurslocatie. Het evenement maakt graag gebruik van een onderscheidende locatie om het beursconcept te versterken.

Met een verhuizing naar deze karakteristieke locatie in Rotterdam, meent de organisatie tegemoet te komen aan de verwachtingen die standhouders en bezoekers stellen aan de ‘Dutch Barshow’. De Cruise Terminal biedt nieuwe mogelijkheden en samenwerkingsverbanden met de sfeer van weleer, naast de Erasmusbrug en met uitzicht over de skyline van Rotterdam. Dit vooruitzicht geeft zowel deelnemers als de organisatie het vertrouwen met Rotterdam een locatie te bieden waar VENUEZ zich verder kan ontwikkelen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!