Venue13 organiseert bezichtigingsdag Venue13 organiseert bezichtigingsdag
Back Back Nieuws

Venue13 organiseert bezichtigingsdag

08 augustus 2022

Bij Venue13 in Velp - regio Arnhem - organiseer je uiteenlopende evenementen op een inspirerende plek voor maximaal 500 gasten. Eerder stond deze locatie bekend onder de naam Kastanjelaan13. Tijdens de een bezichtigingsdag op 27 augustus kun je zelf ontdekken of of Venue13 de geschikte locatie is voor jouw volgende event. Je bent er in ieder geval verzekerd van een positieve vibe, een flexibel team dat met je meedenkt en creatieve mogelijkheden. De afgelopen tijd heeft het pand, en ook de naam, een rebranding ondergaan. De locatie is nu helemaal klaar om prachtige events te hosten, van personeelfeesten en kick-offs, tot aan congressen.

Binnen- en buitenmogelijkheden

Het historische pand grenst aan een prachtig natuurgebied. Die combinatie is een recept voor succes. Zowel binnen als buiten zijn er veel mogelijkheden. Het pand bestaat uit 5 functionele ruimtes en een groot buitenterrein. Hierin staat connectie tussen mens en omgeving centraal. Naast een mooie locatie, is de plek makkelijk bereikbaar. Zo is Venue13 perfect te bereiken met het OV en enkele minuten met de auto verwijderd vanaf de A12. Deze verborgen parel stellen we tentoon tijdens een bezichtigingsdag op 27 augustus aanstaande.

Intieme plek met speels karakter

Er zijn talloze redenen denkbaar om een event te organiseren op een bijzondere locatie. Deze intieme plek met speels karakter is op verschillende manieren in te richten. Met schuifdeuren passen we de ruimtes en indeling aan het event aan. Het historische pand beschikt over een oppervlak van 350 m2, waar het buitenterrein maar liefst 2500 m2 groot is. Van een persoonlijke vergadering binnen tot groot teambuildingsevenement buiten is alles mogelijk. Daarnaast beschikt Venue13 over eigen licht- en geluidstechnieken, om het event de gewenste sfeer te laten uitademen. Alles om jou en je gasten volledig te ontzorgen.

 Aanmelden voor de bezichtigingsdag bij eventlocatie Venue13 op 27 augustus kan hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!