Venue13: Nederlandse mooiste natuurgebied als achtertuin!Venue13: Nederlandse mooiste natuurgebied als achtertuin!
Back Back Nieuws

Venue13: Nederlandse mooiste natuurgebied als achtertuin!

07 september 2022

Op 7 september organiseert Venue13 een kijkdag voor alle evenementenorganisatoren in Nederland. Ontdek het prachtige pand met flexibel in te richten zalen, omringd door Nederlands mooiste natuurgebied. Glooiende heidevelden, een pittoresk parkbos en eeuwenoude bossen bieden ontelbare mogelijkheden. De ideale plek voor congressen, bedrijfsfeesten en teambuilding in de natuur. Wees van harte welkom bij Venue13, dé verborgen parel van Arnhem. 

Wat heeft Venue13 te bieden?

Een locatie moet aansluiten bij de activiteiten die je voor ogen hebt. Venue13 biedt met haar pand plek voor maximaal 500 gasten, maar door de verdeling over 5 binnenruimtes is het heel goed mogelijk om intimiteit te waarborgen als de groep een stuk kleiner is. De locatie is flexibel in te delen met schuifdeuren waardoor de ruimtes zowel apart als geschakeld ingezet kunnen worden? ‘Is het beter voor het programma om tussentijds te veranderen? Geen enkel probleem voor Venue13. Zo is er altijd iets te verzinnen voor ieder evenement, groot of klein. Organiseer modeshows en productlanceringen of bedrijfspresentaties en teambuildingactiviteiten. Het creatieve team van Venue13 staat klaar om jouw ideeën en doelen om te zetten naar een prachtig resultaat en tijdens dit proces je volledig te ontzorgen.

Mogelijkheden binnen en buiten

Venue13 beschikt niet alleen over opties, accessoires en flexibiliteit in het pand. De omringende natuur biedt de gelegenheid om een stap verder te gaan. Organiseer evenementen als Expeditie Robinson en Field Games of houd een grote picknick. Zo maak je van je collega’s heuse teamgenoten. Tijdens deze evenementen dient Venue13 als thuisbasis, waar je kan lunchen, dineren of de dag afsluiten met een knallend personeelsfeest.

Waarom Venue13?

Plek voor 500, maar ook 50 gasten
Natuurgebied op loopafstand.
Lekker centraal in Nederland
Station gewoon voor de deur
Gratis parkeren
Flexibiliteit in locatieindeling
Venue13 ontzorgt graag, maar jij bepaalt altijd tot waar jij dit prettig vindt
Een enthousiast team waar je blij van wordt

Perfecte ligging voor jouw evenement

Het is aan het team van Venue13 om een lach op ieders gezicht te toveren. Jouw evenement moet tot in de puntjes kloppen. Met haar centrale ligging, gratis parkeerplaatsen en een treinstation voor de deur, is Venue13 de eventlocatie voor evenementenorganisatoren in heel Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!