Back Back Nieuws

Veluws hotel eerste in Benelux met IITT accreditatie

20 oktober 2008
Kwaliteit: een Must, Mythe of noodzaak ? Dit was september jl. het thema tijdens het tweede IITT Benelux Event in Utrecht. Tijdens dit event werd het IITT certificaat uitgereikt aan Hampshire Inn - Mooi Veluwe, dat binnenkort een nieuw conferentiegebouw opent.  ‘ Wij zijn trots op deze primeur en kwaliteitskeurmerk ’ aldus Ronald Cordes van Hamphire Inn – Mooi Veluwe. "Het is belangrijk om kwaliteit meetbaar te maken en dit certificaat geeft ons de bevestiging dat het goed zit met onze dienstverlening en interne processen."

 

Het “Accreditation”- programma ervaren leden van de IITT als de meerwaarde voor hun organisatie en herkennen het onderscheidende vermogen ten opzichte van andere certificeringen. De missie van IITT is om de belichaming van kwaliteit in de Benelux te worden (in Groot Brittannië is IITT in de trainingsindustrie reeds een begrip).

 

Hampshire Inn - Mooi Veluwe is een 3-sterren hotel gelegen midden in het bos op een park en beschikt over 79 kamers, à la carte restaurant, sauna en Grand Café “Royal” met terras. Het hotel opent eind oktober een nieuw twee verdiepingen tellend conferentiegebouw en beschikt dan over 11 volledig geoutilleerde conferentieruimtes. De totale capaciteit is 200 gasten in theaterstijl. Uiteraard lenen de 6 zalen (gesepareerd) zich bij uitstek voor meetings en trainingen voor groepen tot 50 personen in U-vorm.

 

 

De IITT heeft als leden IT multinationals zoals Capgemini Academy, Ricoh Europe en New Horizons. Ook opleiders als NIMO en VDS zijn aangesloten bij dit kwaliteitskeurmerk voor de trainingsindustrie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!