Back Back Nieuws

Vele beursacties tijdens Marathon Sport Expo Rotterdam

13 april 2012
De 32e editie van de Marathon Sport Expo vindt dit weekend (13 t/m 15 april) plaats in het Beurs-World Trade Center. Deze hardloopbeurs vormt het kloppende hart van de ABN AMRO Marathon Rotterdam. De circa vijftig exposanten en het rijkelijk gevulde vloeroppervlak maken deze Marathon Sport Expo aantrekkelijk voor running geïnteresseerden.

 

Vele beursacties

Naast het ophalen van de startbewijzen biedt de expo alles op het gebied van hardlopen en lifestyle, zowel voor de professionele als de recreatieve hardloper, man of vrouw. Tijdens de beurs worden vele acties georganiseerd voor de bezoekers. Zo is er de mogelijkheid om het boek ‘Een Marathonloper Vertelt…’ aan te schaffen met eigen foto op de cover. Tevens zijn Patrick Kwist en Wilma van Onna, twee Rotterdamse marathonlopers, aanwezig om de boeken te signeren.

 

Advies Medische Commissie

Bezoekers kunnen zich laten adviseren door onder andere de Medische Commissie van de Rotterdam Marathon over blessures en blessure preventie en door Henk-Jan Koershuis, columnist van Run2Day, voor professioneel advies over sportvoeding. Tijdens de expo worden er diverse nieuwe producten geïntroduceerd, zoals de ElliptiGO. Dit innovatieve product is voor buitengebruik en combineert fietsen, hardlopen en de crosstrainer in één apparaat.

 

Uitzicht op marathonparcours

Op zaterdagavond 14 april wordt er op de Marathon Sport Expo tijdens de Pastaparty een onbeperkt pastabuffet geserveerd. Hierbij krijgen de gasten ook toegang tot de Townhall Room op de 23e etage van het Beurs-World Trade Center. Deze ruimte biedt een schitterend uitzicht over Rotterdam en over een groot deel van het marathonparcours. Een City Guide vertelt ter plekke alles over de stad.

 

Meer informatie

De Marathon Sport Expo is gratis toegankelijk op vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zondag (op kleinere schaal) van 07.30 uur tot 10.30 uur. Locatie: Beurs-World Trade Center, Beursplein 37, Rotterdam. Website: www.marathonsportexpo.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!