Back Back Nieuws

Veldeman Structure Solutions partner van Belgian Air Force Days

09 oktober 2014
Zo’n 100.000 bezoekers zakten op 12, 13 en 14 september af naar de luchtmachtbasis van Kleine Brogel voor de Belgian Air Force Days. 'Meer dan 100 jaar Militaire Luchtvaart' en '40 jaar F16' waren de twee inspirerende thema’s van dit internationaal luchtevenement. Demonstraties en tentoonstellingen werden gecombineerd met operationele vliegdemonstraties, terwijl acrobatische teams en solo-piloten het publiek vermaakten met hun spectaculaire vliegvoorstellingen. Volgens de organisatie zorgde het bijzonder gevarieerde programma voor 3 dagen van sensatie, bewondering en gezelligheid. Het was de eerste keer sinds 1998 dat er een airshow plaatsvond op deze vliegbasis.

De organisatie van de Belgian Air Force Days - een joint venture tussen de Belgische Luchtmacht en de vzw Aeroclub Sanicole – vond in Veldeman Structure Solutions de geschikte partner voor de tijdelijke accommodatie van het evenement. Veldeman bouwde een VIP tent met verhoogd terras die een zicht bood op het hele gebeuren. Voor de dienst Operaties werd een etagetent voorzien. Daarnaast zorgde Veldeman voor een aantal aanvullende faciliteiten zoals ruimtes voor catering en onthaal. Het totaalpakket omvatte niet enkel de tenten, maar ook de terrasvloeren, verwarming, airco, verlichting, brandblusapparaten, …

Veldeman kon voor dit project beroep doen op haar uitgebreide ervaring met dergelijke luchtevenementen. Zo plaatste het bedrijf al meermaals de tijdelijke structuren voor de Internationale Sanicole Airshow.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!