Back Back Nieuws

Veldeman Structure Solutions gaat creatief om met ruimtes

06 april 2011
Hoe tover je een grote bestaande ruimte om tot een plek met verschillende compartimenten, elk met hun eigen toepassing en stijl? Het plaatsen van tenten in vaste (beurs)gebouwen is een oplossing die tal van voordelen biedt: snel op te bouwen en weer te demonteren, diverse mogelijkheden tot personaliseren, beschikbaarheid van zeer uiteenlopende vormen en afmetingen en hoogtes.

 

EWEA beurs in Brussel

Een voorbeeld hiervan realiseerde Veldeman Structure Solutions op de jongste editie van de EWEA beurs in Brussels Expo, die plaatsvond van 14 tot en met 17 maart. EWEA (European Wind Energy Association) is het klankbord van de windindustrie en promoot het gebruik van windenergie in Europa en wereldwijd.

 

Kolfje naar de hand

Als conferentiezalen werden 2 tentstructuren met 5,40 m zijwandhoogte opgetrokken in paleis 12. Door de aparte curve van het dak van paleis 12 werd er met een variabele nok- en zijwandhoogte gewerkt. Een kolfje naar de hand van de ervaren bouwploegen van Veldeman Structure Solutions.

 

Meer informatie

Veldeman Structure Solutions is specialist in het creëren van ruimte voor een evenement. Meer informatie over de mogelijkheden is te vinden op www.veldemangroup.com, via tel. +32 89473131 of events@veldemangroup.be.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!