Back Back Nieuws

Veldeman scoort bij KRC Genk

02 juni 2012
De Belgische eerste klasse voetbalclub KRC Genk nodigde op vrijdag 25 mei 1.100 sponsors, loge- en seathouders uit voor haar 25-jarig jubileumfeest. Voor deze gelegenheid bouwde Veldeman op de middenstip van het A-veld, in de Cristal Arena, een feesttent.

 

Feestlocatie op de ‘heilige’ grasmat

De gasten beleefden een mooie avond in een volledig transparante TFS van 40 bij 55 m, die uitgerust werd met airco, stroomvoorziening, noodverlichting, blauwe tapijttegels en randfaciliteiten zoals een ontvangsttent, keukentent en walkway. Geen evidente opdracht gezien de bijzondere locatie en ‘heilige’ grasmat. Het evenement werd in goede banen geleid door To The Point Events uit Zonhoven.

 

Toeleverancier KRC Genk

Veldeman is intussen geen onbekende meer voor KRC Genk. Zo startte het bedrijf in februari de bouw van een stalen structuur van 40 bij 70 m die dienst zal doen als indoor voetbalhal. Op deze manier hoeft de Belgische topploeg geen trainingen meer uit te stellen bij slecht weer. In de zomer kunnen de zijwanden van de hal bovendien verwijderd worden, waardoor men het gevoel heeft in open lucht te spelen. De hal zal dus het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Sinds einde mei is de hal volledig gebruiksklaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!