Back Back Nieuws

Veldeman partner van Antwerps Sportpaleis

10 januari 2014
Duizenden muziekliefhebbers konden in november 2013 in het Antwerps Sportpaleis genieten van een fantastische editie van Night of the Proms, met optredens van onder andere John Miles, Hiromi, Wyclef Jean, Amy Macdonald en Gloria Estefan.

Extra VIP ruimte
Omdat alle VIP accommodatie van het Antwerps Sportpaleis en de Lotto Arena volgeboekt was en de vragen voor VIP arrangementen bleven binnenstromen, werd gekozen voor een bijkomende tijdelijke VIP ruimte. Veldeman bouwde een VIP tent van 500 m² met zwarte stoffering, een receptie-, keuken- en stockageruimte, een wandelgang naar het gebouw en een docking bay. Van der Maarel Sfeermeesters zorgde voor inrichting.

Een tijdelijke VIP ruimte was het Antwerps Sportpaleis niet onbekend. Voordat het over een eigen VIP accommodatie beschikte werd er jarenlang gewerkt met de tijdelijke structuren van Veldeman. Jan Van Esbroeck van het Antwerps Sportpaleis stond zelfs mee aan de doopvont van het concept van etagetenten met een grote open patio. Veldeman apprecieert deze aangename samenwerking enorm en is bijzonder fier het Antwerps Sportpaleis al meer dan 25 jaar tot haar trouwe klanten te kunnen rekenen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!