Back Back Nieuws

Veldeman opent Chileens kantoor in bijzijn Prins Filip

06 februari 2012
Veldeman Structure Solutions, wereldspeler in de productie, verkoop en verhuur van tenten en hallen, opende in de aanwezigheid van de Belgische Prins Filip, tijdens zijn Prinselijke Missie naar Chili, een verkoopkantoor in Santiago. Hiermee wil het bedrijf haar activiteiten op de Zuid-Amerikaanse markt verder ontwikkelen.

Snel groeiende evenementensector
Chili is in Zuid-Amerika de meest stabiele markt en heeft een open houding tegenover handel. Andere troeven zijn het sterke economische beleid, de transparante wetgeving en de goede basisinfrastructuur. Verschillende snelgroeiende sectoren, zoals de mijnindustrie en de evenementensector, bieden heel wat potentieel voor Veldeman.

 

Meer voet aan de Zuid-Amerikaanse grond
Met de overname van Universal Fabric Structures (Quakertown, USA) in 2004, werd Veldeman reeds een belangrijke speler op de Noord-Amerikaanse en Canadese markt. Doelstelling is om de komende jaren ook meer voet aan de grond te krijgen in Zuid-Amerika. Na een grondig marktonderzoek besliste Veldeman om een verkoopkantoor te openen in Santiago. De officiële opening vond plaats in het bijzijn van de Belgische Prins Filip tijdens de Prinselijke Missie naar Chili georganiseerd door Flanders Investment & Trade.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!