Veldeman medewerkers leggen 100.000 km afVeldeman medewerkers leggen 100.000 km af
Back Back Nieuws

Veldeman medewerkers leggen 100.000 km af

01 mei 2017

2017 Einde 2016 bracht Veldeman het hele bedrijf in beweging door het project Energy@Veldeman te lanceren, een duurzame beweeg- en gezondheidscampagne op maat van het bedrijf. De collectieve uitdaging was om tegen einde september 2017 met alle medewerkers 100.000 km af te leggen. Het bedrijf laat trots weten deze doelstelling nu reeds met glans behaald te hebben en een nieuwe challenge gelanceerd te hebben.

Met Energy@Veldeman wil Veldeman zijn medewerkers ‘challengen’ om meer te bewegen en voor een gezonde levensstijl te kiezen. Hiervoor kreeg iedereen een stappenteller en werd er een online platform gecreëerd om de verzamelde stappen te visualiseren, samen met nuttige gezondheids-, voedings- en trainingstips. Bij de start van het project werd een collectieve challenge gelanceerd: tegen einde september 2017 met het hele bedrijf 100.000 km afleggen. Nauwelijks halverwege het project slaagden de medewerkers er al in deze target te behalen.

Op naar 200.000

CEO Andy Moors: 'We zouden Veldeman niet zijn als we onze grenzen niet zouden verleggen en onze limits niet zouden challengen. Vandaar dat we voor de 200.000 km gaan tegen november 2017!'
Naast de collectieve challenge lanceert Veldeman op regelmatige basis tussentijdse challenges voor de medewerkers, zoals een team battle waarbij in teams gestreden wordt voor het meeste aantal stappen. Ook wordt er geregeld deelgenomen aan sportieve events. Zo zullen 10 medewerkers aanstaande zondag aan de start staan van de Spartacus Run in Boom, één van de zwaarste hindernissenlopen in Europa.

Ook de komende jaren wil Veldeman verder inzetten op sport en gezondheid en dit sluit perfect aan bij de slogan van het bedrijf ‘Challenge our limits’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!