Veldeman lanceert nieuwe booghalVeldeman lanceert nieuwe booghal
Back Back Nieuws

Veldeman lanceert nieuwe booghal

06 december 2019

Het gamma van Veldeman kent een nieuwe telg, de Arcada 12 meter. Een logische aanvulling op het aanbod, gezien de vraag en nood vanuit de markt. Omdat Veldeman hier graag op inspeelt, zorgden ze voor een gepaste oplossing. Tijd voor een kennismaking met de nieuwe booghal.

Waarom een nieuwe Arcada?

Het type Arcada zit al langer in het gamma van Veldeman. Voordien werd de tent aangeboden in de breedtes 10, 15 en 20 meter. Maar met de Arcada 12 meter speelt Veldeman in op de vraag voor een afmeting die tussen de standaarden valt.

Moderne look

De Arcada 12 meter heeft dezelfde basisstructuur als de andere Arcada’s en aluhallen uit het Veldeman gamma. Typerend is het boogvormige dak dat de tent een moderne en frisse look geeft. Accessoires zoals deuren, ramen, zijwanden zijn eveneens geschikt voor deze nieuwe aanwinst. Een (overdekt) terras aan de Arcada 12 meter koppelen, is ook mogelijk.

Vraag uit de markt

Veldeman speelt graag in op de vraag vanuit de markt en gaat hiervoor elke uitdaging aan. Ook als dat een uitbreiding van het aanbod betekent. Wil je een nieuwe aluhal aanschaffen? Neem contact op met Veldeman en zij bekijken samen met jou alle mogelijkheden. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!