Back Back Nieuws

Veldeman eerste uit branche die EN 1090 Certificaat behaalt

21 april 2015
Alle dragende stalen en aluminium constructieonderdelen moeten sinds 1 juli 2014 wettelijk CE-gemarkeerd zijn en geproduceerd worden volgens de vereisten van de EN 1090 norm. Veldeman Structure Solutions uit Bree heeft als eerste tentenfabrikant in de Benelux dit EN 1090 certificaat behaald. Hiermee is Veldeman geaccrediteerd voor het vervaardigen van aluminium en stalen constructies voor tenten, hallen en membraanstructuren tot uitvoeringsklasse EXC2, en kan het bedrijf hiervoor een geldig en wettelijk verplicht CE label afleveren.

Productiebeheersysteem
Veldeman implementeerde met succes het fabrieksproductiebeheersysteem FPC 2+. Dit FPC legt een hele reeks aspecten van de productie vast, zoals de productiespecificaties, de competenties en bevoegdheden van medewerkers, de keuring van gereedschappen en de kalibratie van meetsystemen. Met deze certificatie bevestigt Veldeman dat het een kwalitatief betrouwbare leverancier is die zijn processen volledig onder controle heeft.

Veldeman
Veldeman Structure Solutions ontwikkelt, produceert, verkoopt en verhuurt aluminium en stalen structuren. Het biedt totaaloplossingen op maat voor de meest uiteenlopende sectoren, van evenementen, over sport en industrie tot zelfs defensie. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!