Back Back Nieuws

Veldeman accommodatie op Zoute Grand Prix®

29 november 2013
Knokke-Heist stond van 10 tot 13 oktober voor de vierde keer helemaal in het teken van de Zoute Grand Prix ®. Organisator Zoute Events zegt voor een attractief programma met als rode draad klasse, raffinement en sportiviteit gezorgd te hebben.

Tijdens de permanente expositie Zoute Top Marques ® werden op 13 podia de nieuwste modellen voorgesteld van 13 premium automerken. 170 oldtimers namen deel aan de Zoute Rally ®, een regelmatigheidsrally en ballade voor wagens gebouwd tussen 1920 en 1965. Verder was er de Zoute GT Tour ®, een parade van 150 moderne GT’s jonger dan 20 jaar. Nieuw deze editie was de Zoute Sale ®, een veiling van klassieke luxe wagens in samenwerking met het gereputeerde Britse veilingshuis Bonhams. De kers op de taart was de internationale elegantiewedstrijd Zoute Concours d’Elégance ® dewelke plaats vond op de Fairway 1 van de Royal Zoute Golf Club met een gelimiteerd aantal uiterst zeldzame oldtimers.

Met zo’n 3.500 m² tijdelijke structuren zorgde Veldeman samen met DLB Concept voor het gepaste kader van dit prestigieuze evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!