Back Back Nieuws

Veldeman accommodatie gaat de hoogte in bij Lokerse Feesten

06 augustus 2014
De Lokerse Feesten gingen afgelopen vrijdag 1 augustus van start. Het 10 dagen durende muziekfestival viert dit jaar haar 40-jarig bestaan en voor deze feesteditie werd alles uit de kast gehaald. Leverancier Veldeman Structure Solutions plaatste de tijdelijke accommodatie, bestaande uit 2 etagetenten die door middel van een terras op de eerste verdieping met elkaar verbonden zijn, met een VIP-ruimte van 10 bij 40m en een club van 15 bij 15m.

Omdat er de laatste jaren op en rond het terrein op de Grote Kaai zoveel gebouwd werd, bood enkel hoogte nog een oplossing. Dit huzarenstukje was een kolfje naar de hand van de monteurs van Veldeman. Architecten van deze opstelling zijn terreinverantwoordelijken Peter Aelterman en Patrick Smet. De nieuwe opstelling is de start van een 5-jaren overeenkomst tussen de Lokerse Feesten en Veldeman, die dankzij de jarenlange samenwerking een uitstekende relatie opgebouwd hebben.

De Lokerse Feesten lopen nog tot 10 augustus. Op het programma staan heel wat muzikale grootheden waaronder Neil Young & Crazy Horse, Patti Smith, Pet Shop Boys, Motorhead, 50 Cent, Amy Macdonald en Blink 182.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!