Back Back Nieuws

VEHB: Branchevereniging voor evenementen- en horecabeveiliging

16 augustus 2010
Kort geleden is de VEHB opgericht, de Vereniging voor Evenementen en Horeca Beveiliging. De grote spelers op dit gebied hebben hun krachten gebundeld. Een betere uitwisseling van kennis onder elkaar en met overheden, een betere voorbereiding van evenementen en een betere opleiding van de medewerkers staan voorop.

De VEHB heeft voor haar medewerkers een eigen collectieve arbeidsovereenkomst afgesloten, de cao voor Evenementen- en Horecabeveiligers VEHB 2010-2012. Daarmee wordt recht gedaan aan de speciale manier waarop het evenementen- en horecabeveiligingswerk is georganiseerd.

De VEHB werkt de komende tijd door aan de verbetering van de veiligheid voor bezoekers. Zij speelt een actieve rol in contacten met evenementen- en horecapartners en de overheid. Onder andere op de website www.vehb.nl komt uitleg over het werk en de uitdagingen. De veiligheid van het publiek verdient die aandacht!

Secretaris Gerard van Duykeren: "Als een van de initiatiefnemers voor deze vereniging ben ik zeer verheugd over het feit dat dit gelukt is. Niet alleen de verschillende werkgevers die mede-verantwoordelijk waren voor de oprichting geven mij een goed gevoel. Ook een sociale partner waarmee wij direct een CAO af konden sluiten voelde zich bij ons direct thuis."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!