Vegan sensatie tijdens IAPCO EDGE in World Forum The HagueVegan sensatie tijdens IAPCO EDGE in World Forum The Hague
Back Back Nieuws

Vegan sensatie tijdens IAPCO EDGE in World Forum The Hague

25 januari 2019

Van 23 januari tot en met 25 januari 2019 vindt IAPCO EDGE The Hague plaats, georganiseerd door IAPCO (International Association of Professional Congress Organisers). Het congres heeft diverse interessante sprekers, waaronder IAPCO president Mathias Posch, Pieter Jansen (CEO bij Cybersprint) en Michiel Middendorf (General Manager World Forum). Het driedaagse programma bestaat verder uit sessies over onder andere (Cyber) Security Awareness en day to day conference business als bidding, marketing, etc.

Vitaliteit en culinaire vernieuwing on stage van grootste theaterzaal van Nederland

Op 23 januari was IAPCO EDGE 's avonds te gast voor een bijzondere beleving in World Forum The Hague. De bijna 80 meetingprofessionals dineerde op het podium van de grootste theaterzaal van Nederland, waarbij vitaliteit en hedendaagse ontwikkeling van high-end presentaties centraal stonden. 'Vitaliteit is een belangrijk onderdeel voor World Forum tijdens de congressen die wij hosten. Bij ieder congres wordt er actief een vitaliteitsprogramma aangeboden. Bij IAPCO EDGE is dit ook doorgezet in het diner waarbij wij hebben laten zien dat gezond eten ook verrassend anders kan zijn,' aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager World Forum The Hague.

Culinaire presentatie door chef-kok Friedjof Kempenaar

De avond werd culinair gepresenteerd door chef-kok Friedjof Kempenaar. Het programma liet zich het beste omschrijven met de kenmerken: High End Cuisine, kraakvers, gezond, vitaal, unieke presentaties en sensationele smaakcombinaties! Zo werden de gasten bij ontvangst getrakteerd op een Power Boost cocktail van de No Wa(y)ste! Bar met een selectie van afgekeurde ingrediënten als 'modellen'. En was er de Urban Farming moestuin met een verrassende vegan grill met bloemkool van 't spit, doorspekt met een 'Grand Cru' proeverij van Hollandse tomaat.

Over IAPCO

IAPCO is een organisatie met ruim 130 leden in 40 landen met als doel de normen in de vergaderingsindustrie te verhogen en om klanten een kwaliteitsborging te bieden. IAPCO is sinds de oprichting 50 jaar geleden een universeel erkende benchmark voor kwaliteit binnen de congres- en meeting industrie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!