Back Back Nieuws

VCK Travel opent kantoor in Den Haag

04 december 2007
VCK Travel opent per 1 april 2008 een nieuw kantoor in Den Haag. Deze uitbreiding van het aantal zakenreiskantoren van VCK Travel past naar eigen zeggen geheel in de strategie van de onderneming, die er op is gericht om de komende jaren sterk te groeien door het aanbieden van persoonlijke aandacht bij zakelijke reizen. Hierbij ziet VCK Travel het als strategisch belangrijk om klanten regionale aanwezigheid van de kantoren te bieden.

Deze uitbreiding markeert een belangrijke stap voor VCK Travel. Na de overname van Road Air Travel is de blik nu gericht op verdere autonome groei, waaraan met de opening van een kantoor in Den Haag invulling wordt gegeven. Met de opening van het nieuwe kantoor in Den Haag speelt VCK Travel ook in op de toenemende behoefte van overheidsinstellingen naar nieuwe reisleveranciers. Hiermee creëert VCK Travel een ideaal platform om haar positie te versterken en haar verdere groei en ontwikkeling te ondersteunen.

Voor de opbouw en ontwikkeling van het kantoor in Den Haag is Eric van Denderen (ex-air agencies) aangetrokken, die per 1 december 2007 bij de reisorganisatie in dienst zal treden. Van Denderen is een goede bekende bij veel overheidsinstanties en zal bij VCK Travel verantwoordelijk worden voor het aantrekken van nieuwe overheidsklanten. Tevens wordt hij eindverantwoordelijk voor het snelgroeiende VCK Travel Corporate Events, de afdeling die zich bezig houdt met congressen en meetings, groepsreizen en Incentives.

Ed Berrevoets, managing director van VCK Travel: “Wij zijn bijzonder blij met de komst van Eric naar VCK Travel. Naast de overheid heeft Eric goede contacten bij een aantal Large Accounts. Zijn contacten en ervaring zullen wij gaan benutten om ons aandeel in de markt van grote accounts in overeenstemming met onze ambities te brengen.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!