Jo-Ann van HalderenJo-Ann van Halderen
Back Back Interview

@vanhalderen van Storm en Storm #event17

12 april 2017

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Jo-Ann van Halderen en sinds kort medepartner van Storm en Storm Organisatiebureau. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en ik werk vanuit Hillegom. We organiseren voornamelijk zakelijke evenementen, zoals congressen, openingen, vergaderingen en jubilea.

Wat brengt jou naar Event 17?

Ik kom nieuwe inspiratie opdoen en ben op zoek naar innovatieve snufjes. Daarnaast ben ik vooral geïnteresseerd in meubilair en decoratie. Op het gebied van entertainment zoek ik verrassende acts.

Hoe ziet je ideale evenement eruit?

Dat is een evenement van twee dagen met een groep van 80 mensen. Wat voor ons belangrijk is, is goede persoonlijke samenwerking met de opdrachtgever. We gaan liever een keer extra langs om dingen door te spreken, dan dat we het telefonisch of per e-mail afhandelen. Dat kost meer tijd, maar dit is hoe wij het liefste werken. Onze klanten waarderen dat. Ouderwetse degelijkheid, eerlijkheid, vertrouwen en authenticiteit, maar we gaan natuurlijk wel met de laatste trends mee. Opdrachtgevers geven we altijd een eerlijk advies, ook als bepaalde wensen niet haalbaar zijn bijvoorbeeld.

 

Foto: Clickshots

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!