Back Back Nieuws

Vander LOO party & business naar Lapland

20 maart 2008
De directie van vander LOO party & business events uit Waddinxveen heeft haar medewerkers uitgenodigd voor een workshop op de Poolcirkel bij Rovaniemi in Lapland.

Directeur Gertjan van der Loo: “We hebben een aantal succesvolle jaren achter ons liggen, maar wij beseffen als geen ander dat als je wilt houden wat je hebt, je bereid moet zijn tot veranderingen.”

Het bedrijf heeft in Lapland haar visie voor de middellange termijn gelanceerd, waarin een aantal nieuwe ontwikkelingen zijn gepresenteerd.

Tijdens de workshop is ook het nieuwe logo geïntroduceerd, dat volgens de directie beter aansluit bij het “bedrijf nieuwe stijl”, waarmee afscheid is genomen van de oude vertrouwde rode vlinderstrik al logo.

De reden dat gekozen is voor Lapland is het ervaren van 'koud weer' in de letterlijke zin des woords als metafoor voor de noodzaak tot verdere ontwikkelingen van de organisatie èn alle medewerkers om 'koud weer'  binnen het bedrijf geen kans te geven.

Van der Loo: “Ik geloof dat de boodschap wel goed is doorgekomen. Ik, maar ook al mijn collega’s voelen ons door deze koude ervaring sterk en klaar voor de toekomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!