Back Back Nieuws

vander LOO events verzorgt grootste Chef's Table

22 april 2010
Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Jan Snel B.V., onder andere bekend van het 2.500 kamers tellende “Hotel at Work” op de Maasvlakte 2, creëerde vander LOO events een spektakel. Voor een kleine 1.500 relaties werd Ahoy omgetoverd tot de grootste keukenstudio ooit.

Swingend feest
De gasten vielen van de ene verbazing in de andere. Was de ontvangstruimte al van hoog niveau, de monden vielen pas echt open bij het betreden van de uiterst stijlvolle en sfeervolle “keukenstudio”. Na het diner aan de hoge tafels, met een prachtig entertainmentprogramma, werden de gasten voor de apotheose naar de derde en laatste ruimte genodigd voor een swingend feest.

Uit handen geven
Tijdens het feest werd aan Marco Borsato een cheque overhandigd voor Warchild, dit werd door Marco beloond met het mooie en gevoelige nummer “De Speeltuin”. Een prachtig moment van bezinning voor de geroerde gasten. Na het vallen van de gordijnen gaf een in topvorm verkerende Marco Borsato nog een geweldig mini-concert, dat alle gasten naar de dansvloer zoog. De reactie van de directie van Jan Snel B.V.: “We weten het voor eens en altijd; we moeten het gewoon voor 100 prcent aan vander LOO events uit handen geven, dam komt het allemaal goed.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!