Back Back Achter de schermen

Vandaag rondje gedaan bij Event11. Was jij er ook?

30 maart 2011

IMG_1595

Winkeldermaat en Renes

Dit jaar heb ik het grondig aangepakt. Eerst een stevig ontbijt aan de overkant bij Zeyn met illustere eventiconen. Ik noem een Henk-Jan Winkeldermaat van Punkmedia, Simon Renes van de Effectgroep en Erik Kuperus van MiER . Mijn uitsmijter deelde ik met held Rob Captijn.  Het ontbijt duurde van negen tot een uur of twaalf en was logisch en leuk. Maar vooral broodnodig…want events moet je beleven op een volle maag.  Toen werd het tijd om de taken te verdelen en elk systematisch de Event11 beursvloer te verkennen. 

Wat was er te zien dit jaar? Oude bekenden en veel puntnl-ers. Was jij er ook? En wat vond jij van event11? Oude wijn in nieuwe zakken of kwam je terug met hoofd en tassen vol inspiratie? Hoor graag je reactie. #Event11 was trouwens flink trending topic op twitter vandaag. Hoe zoiets gaat? Kijk en leer.

 Anna-Maria Giannattasio  is eigenaar Puur Events met onder andere Bedrijfsuitjes in Amsterdam en bedrijfsuitjes in Utrecht. Winnaar Dutch Social Media Star en oer blogger Highprofile.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!