Van vergadering in je eigen ‘villa’ tot een heerlijke wandelbila   Van vergadering in je eigen ‘villa’ tot een heerlijke wandelbila
Back Back Nieuws

Van vergadering in je eigen ‘villa’ tot een heerlijke wandelbila

01 december 2020

Met net de eerste coronagolf achter de rug, wordt nu tijdens de tweede golf de vertrouwde kantoorplek een groter gemis. De herfst heeft zijn intrede gedaan, waardoor virussen en burn-outs op de loer liggen! Hoe nu verder als werkgever en manager? Volgens Eelco van Schellebeek, Country Sales Manager MICE/B2B Center Parcs Business Solutions gaan business & pleasure altijd samen. Tijdens een brainstormsessie over de mogelijkheden binnen de richtlijnen van het RIVM kwamen ze tot een goede oplossing voor de bovenstaande uitdaging.

Echt even samen

Grotere groepen verwelkomen is niet toegestaan en de mogelijkheden zijn beperkt, maar wat mogen we nog wel?  Het Center Parcs concept is hierin onze leidraad: ‘Echt even samen’. Eelco: ‘Onze KIWA-gecertificeerde parken bieden ruimte, accommodaties, faciliteiten (catering en activiteiten) en een veilige natuurrijke omgeving. Dankzij deze mogelijkheden zien wij kansen voor werkgevers om ook tijdens corona echt even samen te zijn met hun werknemers.  

Nieuw concept

Voortboordurend hierop lanceert Eelco een nieuw concept: ‘Van vergadering in je eigen “villa” tot een heerlijke wandel bila’. Met een gezelschap dat vanuit het RIVM op 4 personen is gesteld, introduceert Eelco een vergadercottage van 09:00 tot 18:00 uur voor 4 personen, binnen de veilige 1.5 meter. Een boodschappenpakket voor de gehele dag, Benodigde vergaderfaciliteiten: tafelflipover en Wifi-connectie, gratis parkeren, Natuur (bos, strand) ‘in de achtertuin’ voor een heerlijke wandel-bila.

‘Mijn parkcollega’s en ik hopen onze gasten snel weer te mogen verwelkomen in ons gerenoveerde business centers zoals Center Parcs De Eemhof en Center Parcs Park Zandvoort. Wij zien ernaar uit om veel bedrijven de kans te geven om weer echt even samen te zijn.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!