Back Back Nieuws

Van Straaten wint publieksprijs op ExpoShow

14 december 2012
Van Straaten heeft gisteren de publieksprijs van de  Expo Show gewonnen voor de beste presentatie tijdens de ExpoShow in de Brabanthallen in Den Bosch. Hiermee maakt Van Straaten kans op de Live Communication Award voor 2013.

Gouden Giraffe
Deze award is al in 1994 in het leven geroepen om bedrijven te belonen die een sterk, origineel, gewaagd, resultaatgericht, effectief en/of maatschappelijk verantwoord concept bedenken voor de realisatie van een succesvol evenement, beurs of congres. De uitreiking van de Gouden Giraffe vindt jaarlijks plaats in de vorm van een gala awardshow met aansluitend een netwerkborrel. Deze zal plaatsvinden in het voorjaar van 2013.

Nieuwe dienstverlening
Niels van Straaten, operationeel directeur bij Van Straaten, over de award: ’Dit is een prachtige kroon op ons werk. We hebben tijdens de ExpoShow onze nieuwe dienstverlening aangekondigd, namelijk een webshop en onze nieuwe services voor complexe projecten zoals het gehele ontwerp, procesbegeleiding en opbouw van beursstands zoals deze. Het is fantastisch om daar dan meteen een prijs mee te winnen.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!