Van staycation naar workationVan staycation naar workation
Back Back Nieuws

Van staycation naar workation

03 februari 2021

Met de persconferentie nog vers in het achterhoofd en wetende dat de harde lockdown nog tot zeker 2 maart zal duren, wordt het vooruitzicht naar weer terug op kantoor verder vooruit geschoven. Dit betekent dat men wederom in de zeer welbekende woonkamer blijft zitten en dat er verder gestreept kan worden in de thuiswerk bingo kaart. Om die sleur te doorbreken beslissen mensen steeds vaker om een paar dagen weg te boeken in een vakantiehuisje. En dit weet ook Center Parcs, want een andere omgeving inspireert.

'Doorbreek de sleur van het thuiswerken en ga op workation. Een groene omgeving en het vakantiegevoel zijn namelijk dichterbij dan je denkt,‘ vertelt Eelco van Schellebeek, Country Sales Manager MICE/B2B Center Parcs Business Solutions. Tegenwoordig horen we heel vaak dat men toe is aan iets anders, al is het maar voor een paar dagen. En dan ben je bij Center Parcs aan het juiste adres.

Ruil je woonkamer in voor een natuurrijke en veilige omgeving vlakbij het bos of strand. Kies voor een uitgebreid ontbijt om de dag te starten, vervolgens een ochtend werken aan de eettafel terwijl de kinderen zich vermaken in de (speel)tuin of tijdens een activiteit uit ons aangepaste aanbod, ga ’s middags met z’n allen naar buiten voor een wandeling om vervolgens ’s avonds te genieten van een heerlijke afhaalmaaltijd van één van onze restaurants. Dit kan zomaar een dag zijn bij Center Parcs, oppert Eelco. Kies voor echt even samen met ruimte voor werk én onvergetelijke momenten met elkaar. En een groot voordeel ’s avonds waan je je echt even op vakantie.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!