Back Back Nieuws

Van Os-Sonnevelt lanceert anti-stressmiddel OXenfine 500®

11 december 2013
Op de vakbeurs ExpoShow, die op 11 en 12 december in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch plaats vindt, lanceert Van Os-Sonnevelt het revolutionaire anti-stressmiddel OXenfine 500®. Dit nieuwe middel biedt onmiddellijke verlichting bij de meest uiteenlopende vormen van beursstress.

Stresssymptomen
Nervositeit, prikkelbaarheid en diverse stresssymptomen vormen steeds vaker een bedreiging voor doeltreffende communicatie tussen zakelijke partners. Vooral op beurzen, congressen en evenementen kan zogeheten beursstress de betrokkenen lelijk parten spelen: onzekerheid tijdens de opbouw, twijfels over de gekozen leveranciers, slapeloosheid de nacht voor het evenement… Elke professional krijgt er vroeg of laat mee te maken.
Als het van Van Os-Sonnevelt afhangt, behoort beursstress voortaan tot het verleden. De meubelverhuurder uit Londerzeel ontwikkelde het anti-stressmiddel OXenfine 500®, dat radicaal komaf maakt met bijna alle vormen van beursstress.

Wondermiddel
'OXenfine® werkt snel en doeltreffend, zonder bijwerkingen', zegt hoofdlaborant Gerard van Os, die het wondermiddel ontwikkelde. 'We hebben de formule ontwikkeld omdat we meer dan wie ook weten wat er bij een beursdeelname allemaal op het spel staat en hoeveel processen op elkaar afgestemd moeten worden om het project te doen slagen. Alle puzzelstukjes moeten perfect in elkaar passen en zolang dat niet het geval is, is het risico op beursstress groot.'

Beurs zonder stress
Gerard van Os: 'Wie zijn beurs of stand aan Van Os-Sonnevelt toevertrouwt, vermindert  het risico op beursstress uiteraard al aanzienlijk.  Maar in die gevallen waar de symptomen zich toch nog voordoen, bieden we nu de tabletten OXenfine 500® aan. Ze zijn verpakt per 18 tabletten en in de meest gevallen is dat ruim voldoende om een beursseizoen zonder stress door te komen.'

U kunt de weldadige werking van OXenfine 500® zelf ontdekken op stand 210 van de ExpoShow. Een bezoek aan de laboratoria kan op afspraak geregeld worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!