Back Back Nieuws

Van Nelle Ontwerpfabriek en Oseven voortaan samen één team

20 september 2012
Evenementenlocatie Van Nelle Ontwerpfabriek en cateraar Oseven werken sinds september nog nauwer samen. Kennis en ervaring van beide teams worden voortaan in één kantoor gedeeld. Deze bundeling van krachten sluit naadloos aan bij wat opdrachtgevers in recent onderzoek noemen als belangrijkste zaken bij de keuze van een locatie; snelheid, klantgerichtheid, flexibiliteit en prijs.

Onder een monumentaal dak
Op de locatie in Rotterdam delen zowel het accountmanagement als het productieteam van beide bedrijven nu één kantoor. Alle expertise is hiermee onder het moderne monumentale dak aanwezig. Oseven is al ruim 35 jaar actief als cateraar, het team van de Van Nelle Ontwerpfabriek is eveneens al decennia werkzaam in de branche. Groot voordeel is dat nu een breed ervaren team klaarstaat voor de opdrachtgevers en nog sneller en scherper wordt geoffreerd en geproduceerd.

Kwalitatieve stap
De hechtere samenwerking is voor beide bedrijven een logische maar vooral kwalitatieve stap in het effectiever en dus beter en voordeliger opereren. Commercieel manager Sanneke de Graaf: ‘Het team is erg blij dat we nu bij elkaar zitten, het zorgt voor een enorme verrijking. Hadden we vijf jaar geleden al moeten doen!’ Ook de klant merkt direct het voordeel. Het team introduceert dan ook meteen een reeks nieuwe voordelige arrangementen. Hierdoor is de one-stop shopping aanpak nog verder geprofessionaliseerd.

Foto: Het team op de langste designtafel van Europa in de Koffiebranderij van de Van Nelle Ontwerpfabriek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!