Back Back Nieuws

VAN NELLE by MUST anders dan anders

08 oktober 2015
MUST in de Van Nelle Fabriek was altijd al anders dan de party’s in de Laurenskerk, het Kurhaus en het Concertgebouw. Vrijdag 20 november gaat MUST een stapje verder. Tot nu toe kende MUST in de Van Nelle altijd twee area's: de champagne, cocktail- en bottlebar- area, en daarnaast het feest. Maar met VAN NELLE by MUST wordt alles samengevoegd tot één geheel. Een mooi nieuw podium op de 'kop', alle bars rondom en het publiek centraal. Qua tijd draaien de dj’s van 21:30 uur tot 03:30 uur. Early bird tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 29,50.

Stoerdere aanpak
MUST-frontmannen Marcel den Ouden en Marcel Blanken gooien het over een andere boeg en beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Marcel den Ouden: ‘Het Werelderfgoed aan de Van Nelleweg leent zich perfect voor een wat stoerdere aanpak. Maar er is ook zeker gelijkheid. Qua organisatie en aandacht voor details en uitstraling. Dat laatste blijft altijd en overal. Onze gasten hoeven zich daar dus absoluut geen zorgen over te maken. Liefhebbers van een goed dance feest zijn bij ons aan het juiste adres. VAN NELLE by MUST wordt één groot feest.’

Line-up van eigen bodem
Aangezien deze party gehuisvest wordt in de monumentale Rotterdamse fabriek zoekt MUST het qua artiesten ook dichter bij huis, veel nieuw én gerenommeerd techno-house-talent van eigen bodem. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!