Van Nelle Fabriek in het teken van sneakersVan Nelle Fabriek in het teken van sneakers
Back Back Nieuws

Van Nelle Fabriek in het teken van sneakers

09 november 2021

Dat de sneakercommunity in Nederland en daarbuiten alleen maar groeit was eerder dit jaar al duidelijk te zien; Sneakerness Amsterdam was binnen no-time uitverkocht en trok publiek vanuit heel Europa. Van verzamelaars, tot verkopers, ontwerpers of merken - iedereen ontmoet elkaar op Sneakerness om de nieuwste en meest exclusieve exemplaren te bewonderen en inspiratie op te doen. Eind november wordt er weer uitgepakt, dit keer in de Van Nelle Fabriek.

Fashion Talks en Patta sale

In de Van Nelle Fabriek zijn het hele weekend Fashion Talks, over o.a. Gen Z en de invloed van social media op hun koopgedrag en de inclusiviteit van de sneakergemeenschap. Ook host Footlocker een radiostation met veel gastdj's en artiesten. Voor het eerst vindt er ook een exclusieve Patta sale plaats. De breakdance battles en het Sneaker Art Museum keren terug.

Groeiende gemeenschap

‘Sinds de start van Sneakerness hebben we de gemeenschap niet alleen zien groeien, maar ook zien verbreden. Het is echt tof om te zien dat zoveel mensen zich verbonden voelen met de cultuur en zich welkom voelen op onze events. Wij sluiten ons programma daar graag op aan en hebben daarom deze editie bijvoorbeeld meer aanbod voor onze vrouwelijke bezoekers. Ook is er nog veel meer leuks te doen voor kinderen. Daarnaast hebben we het muziekprogramma verder uitgebreid met een paar top DJ's en komen de beste breakdancers ter wereld weer een spectaculaire show verzorgen’, Matthijs van der Meulen, Marketing Manager Sneakerness.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!