Back Back Nieuws

Van mega-outdoorfestival Decibel tot avontuurlijk 4X4 rijden

15 juli 2012
Event Center Beekse Bergen is een van de meest veelzijdige locaties in Nederland. Naast diverse mogelijke combinaties met het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen, wordt het outdoorterrein gebruikt voor de meest uiteenlopende events. Op 18 augustus staan er 50.000 feestgangers op het terrein en bijna het hele jaar door rijden er 4x4 wagens over het unieke offroad-terrein.

4x4 rijden
Terwijl het aantal 4x4 terreinen steeds schaarser wordt, is er bij het outdoorterrein van Event Center Beekse Bergen het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in de aanleg van spannende bospaden, doorwadingen, uitdagende proeven en uitbreiding van de unieke 4x4 berg met hoogteverschillen tot ruim 25 meter. Er is dan ook veel interesse voor het 4x4 rijden op de kilometers track op dit uitgestrekte terrein. Deze gemotoriseerde activiteit wordt vaak gecombineerd met een vergadering, personeelsfeest of borrel in het Party Center of in de blokhut langs het water.

Decibel Outdoor
Ieder jaar staan er ruim 50.000 feestgangers op het terrein van Event Center Beekse Bergen voor Decibel Outdoor. Sinds vorig jaar inclusief uniek weekend op het naastgelegen Vakantiepark Beekse Bergen, waar 6.000 Decibel bezoekers het hele weekend blijven overnachten en genieten van een exclusieve pre- én afterparty. Tijdens Decibel Outdoor worden de mogelijkheden van het Event Center maximaal benut: crew catering in het Party Center, het festival op het outdoorterrein en overnachten op het vakantiepark.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!