Back Back Nieuws

Van Dijk verzorgt bijzondere avond relaties OSRAM

10 oktober 2007
In Central Studio's verzorgde de Arjan van Dijk Groep op 2 oktober 2007 een bijzonder evenement voor ruim honderd relaties van OSRAM. Zij hadden de vakbeurs Elektrotechniek 2007 bezocht en waren door OSRAM uitgenodigd voor een speciale avond.

De rode draad van het evenement vormde het beursthema van OSRAM: Led-verlichting. De Arjan van Dijk Groep verwerkte dit op een creatieve manier in het decor en in het diner. Zowel de wanden als het meubilair waren voorzien van Led-verlichting. De kleur van de Led-verlichting werd steeds aangepast aan het moment waardoor een subtiel 'kleurspel' ontstond. De gasten werden ontvangen in een loungeachtige sfeer met veel wit, gespannen gaasdoeken waarop de Led-verlichting prachtig uitkwam. Later gingen deze doeken omhoog en werd een prachtige dinerruimte zichtbaar verlicht door een grote hoeveelheid aan Led-lichten. Vooral het podium voorzien van grote projectieschermen en LED-panelen, omringd door LED-tubes was een echte eyecatcher.


Gastheer Cees L.J. Bruines, CEO van OSRAM Benelux B.V., had hiervoor speciaal de CEO van OSRAM Worldwide de heer Martin Goetzeler uitgenodigd die een inspirerende en enthousiaste presentatie gaf over de strategie van OSRAM Worldwide. Ook was er voor de gasten gelegenheid tot vragen stellen.

De DJ draaide relaxte loungemuziek en de gasten kregen een heerlijk diner voorgeschoteld. Tussendoor vond een uniek samenspel plaats tussen de DJ en een saxofonist en later ook een percussionist. Violiste Ute Apfelstedt zorgde voor prachtige muziek tijdens het dessert. DJ, saxofonist, violist en percussionist zorgden voor een imponerende afsluiting. De gasten genoten van een bijzondere avond.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!