Back Back Nieuws

Van Dijk Groep verzorgt 80 jaar Volvo Cars

13 december 2007
De Arjan van Dijk Groep verzorgde het evenement 80 jaar Volvo Cars dat op zaterdag 8 december in de PTA in Amsterdam met een evenement werd gevierd. Bijna 300 medewerkers en hun partners waren hier te gast. De Arjan van Dijk Groep verzorgde een avond in een moderne eigentijdse Volvo omgeving met een rustig begin en een spetterend einde.

De avond stond in het teken van het motto van Volvo: 'Life is better lived together'. Volvo ziet zichzelf en de klanten als een club van mensen-mensen die zich onder andere onderscheiden doordat ze interesse hebben in elkaar als medemens-collega en samen de missie van Volvo realiseren. In de PTA was door de Arjan van Dijk Groep een eigentijdse moderne sfeer gecreëerd in het verlengde van de merkwaarden van Volvo. Zo stonden er in de dinerruimte een witte Volvo C70 en V70 en werden op semi-transparante doeken mood-clips van Volvo geprojecteerd.

Na een heerlijk diner met intiem live entertainment tussen de gasten in, was het tijd voor wat dynamiek en trad een swingend orkest op. Volvo-ambassadrice Trijntje Oosterhuis sloot de avond in stijl af.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!