Van Diemen PR aan de slag voor Huis ter Duin Van Diemen PR aan de slag voor Huis ter Duin
Back Back Nieuws

Van Diemen PR aan de slag voor Huis ter Duin

30 maart 2018

Grand Hotel Huis ter Duin neemt Van Diemen PR in de arm voor mediarelaties. Sinds 1885 heeft het hotel vele gasten mogen verwelkomen op haar iconische locatie aan de Nederlandse kust. Zoals de zee waaraan zij ligt, is het hotel continu in beweging. Het management is door alle conjunctuurgolven heen blijven investeren om haar gasten een beleving voor het leven te kunnen meegeven. Niet alleen uit zich dit in het prachtige decor van het hotel, maar ook in de faciliteiten die het biedt en in alle medewerkers die dag en nacht klaar staan om alle gasten proactief van dienst te kunnen zijn. Het hotel weet te blijven voldoen aan de hoogste eisen van zowel bezoekende als verblijvende gasten.

'Met de juiste mensen de juiste dingen doen'

'Wij kunnen op dit hoge niveau opereren omdat we met de juiste mensen de juiste dingen doen', stelt Stephan Stokkermans, algemeen directeur van Grand Hotel Huis ter Duin. 'Omdat we scherp zijn, kritisch zijn en snel schakelen. Onze lat ligt hoog. Op deze kwaliteitsnorm selecteren en vinden wij onze samenwerkingspartners. Van Diemen PR heeft een goede reputatie op dit gebied.' 

Casper van Diemen, directeur van Van Diemen PR vertelt: 'Wij zijn zeer trots op deze samenwerking en gaan ook hiervan een groot succes maken. Grand Hotel Huis ter Duin is ontzettend inspirerend op het gebied van het creëren van waardevolle belevingen. Samen met onze mediarelaties gaan we deze waardevolle belevingen nog meer tot hun recht laten komen'. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!