Back Back Nieuws

Van der Valk hotel Eindhoven start het jaar met keurmerk PSO

24 februari 2015
Van der Valk hotel Eindhoven is vanaf 1 februari een PSO-gecertificeerd bedrijf. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Van der Valk hotel Eindhoven niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar hen ook in hun eigen bedrijfsvoering een plek biedt.

Sociaal ondernemen
In de PSO zijn er vier prestatieniveaus te onderscheiden: een aspirant-status en drie treden waarbij bedrijven, in oplopende maten, bovengemiddeld scoren ten opzichte van andere bedrijven in hun bijdragen aan werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbaren arbeidsmarktpositie. De PSO ladder is een initiatief van PSO Nederland en TNO om socialer ondernemen te stimuleren en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke norm.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Alexander Holterman, adjunct directeur Van der Valk Hotel Eindhoven vertelt: ‘Zowel bij de eigen bedrijfsvoering als bij de keuze van leveranciers en samenwerkingspartners zoals Stichting Robin Hood en Ergon, houden wij nauwlettend rekening met de maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met de PSO ladder maken wij onze bijdrage zichtbaar.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!