Van der Valk: generaties van gastvrijheidVan der Valk: generaties van gastvrijheid
Back Back Nieuws

Van der Valk: generaties van gastvrijheid

13 september 2021

Je wil een onvergetelijke indruk achterlaten bij je relaties? Dan nodigt Van der Valk je van harte uit om je eerstvolgende vergadering, workshop, seminar, productpresentatie, receptie, incentive of bedrijfsfeest in een van hun 71 locaties te organiseren. Ongeacht het doel van je zakelijke bijeenkomst: je wilt dat het een onvergelijkbaar en succesvol event wordt. Het hoogst haalbare doel is om klanten, relaties of collega’s er jaren later nóg over te horen praten.

‘Van der Valk faciliteert al 85 jaar de meest bijzondere, effectieve en memorabele ontmoetingen: dat is ons vak. Talloze keren zijn onze locaties het decor geweest voor een ervaring die na afloop transformeerde in een blijvende herinnering die van mond tot mond werd doorverteld. 

  • Van der Valk: generaties van gastvrijheid

Wanneer wij ervoor hebben gezorgd dat onze opdrachtgever - en iedere andere gast – zich als onze favoriete bezoeker voelt, dan is onze missie geslaagd’, aldus Gerk van der Poll, Director Van der Valk Business.

71 locaties - tot 2.000 gasten - 1 contactpersoon

‘Jouw meeting of event regel je eenvoudig met onze service-desk als centraal, transparant schakelpunt. Vervolgens host ons betrouwbare en professionele team de optimale, zakelijke bijeenkomst in de gekozen venue, volledig in stijl en passend bij jouw doelstelling. Binnen de ideale omgeving, met creativiteit en vele verrassende concepten om jouw event invulling te geven, maken wij allerlei ontmoetingen mogelijk en alle ontmoetingen onvergetelijk. Voor 2 tot 2.000 gasten, in zowel binnen- als buitenland.’

Gratis whitepaper: De 75 beste, creatieve & gastvrije tips voor uw volgende event

‘Na decennia in de evenementenwereld en de uitgebreide samenwerking met talloze evenementenorganisaties durven wij onze expertise zonder twijfel uit te spreken. Onze ervaring als professioneel ‘ontzorger’, met daarin alle kennis die wij vanuit onze expertise te bieden hebben, willen we graag met je delen zodat je daarvan kunt profiteren tijdens de voorbereiding en organisatie van je aankomende evenementen. Download onze whitepaper met 75 tips voor jouw volgende event: een checklist met gouden tips vanuit onze ‘ontzorg-visie’ die je ondersteunt en stuurt tijdens het gehele proces. Van de formulering van de doelstelling tot aan de evaluatie na afloop.

Meer info over Van der Valk Business vind je hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!