Back Back Nieuws

Van der Most geeft lezing Evenementenhal Rijswijk

19 september 2007
Evenementenhal Rijswijk organiseert op woensdag 31 oktober de Swingende Open Dag. Bedrijven en organisatoren zijn deze dag van harte welkom om kennis te maken met de locatie en de mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfeesten, beurzen, productpresentaties en evenementen. Hennie van der Most geeft de lezing; van boerenzoon tot topondernemer, waarin hij zijn ondernemerservaring deelt en zijn visie geeft op de huidige economische ontwikkelingen.

Onder het genot van een hapje en een drankje kan men verder genieten van een verrassend entertainmentprogramma met de beste artiesten uit de stal van entertainmentbureau Swinging.nl


De kracht van een echte ondernemer is volgens Van der Most niet de cultuur van vergaderen, schrijven en veelvuldig overleggen. Nee, hij heeft zich de afgelopen twintig jaren ingezet om als ondernemer bestaande gebouwen, een watertoren en zelfs een kerncentrale een nieuwe bestemming te geven en deze om te bouwen tot succesvolle ondernemingen zoals hotels-, congres en uitgaanscentra, evenementenhallen en attractieparken. Allemaal met een unieke formule. Zoals onder andere Preston Palace in Almelo, Wunderland Kalkar in Kalkar, De Koperen Hoogte in Zwolle en uiteraard Evenementenhallen Hardenberg, Rijswijk & Gorinchem. Dagelijks bezig zijn met ondernemen is zijn lust en zijn leven. Er staan nog minimaal drie nieuwe en wederom unieke projecten “in de kinderschoenen”. Naar verwachting openen zij in 2008 hun deuren. Van der Most deelt graag zijn levenservaringen tijdens de lezing met u en geeft zijn visie op de huidige economische ontwikkelingen. Aanmelden kan via de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!