Back Back Nieuws

Van der Meulen Business Events organiseert Beleef Raaks OPEN!

29 mei 2012
Het Raaks winkelgebied in Haarlem stond onlangs bol van activiteiten en belevenissen. Beleef Raaks OPEN! bood een programma voor jong en oud in het jongste winkelgebied van Haarlem. Het programma werd in opdracht van Generali Vastgoed georganiseerd door Van der Meulen Business Events.

 

Gevarieerd programma

Het publiek werd feestelijk verwelkomd op de rode loper die door het hele gebied liep en zo alle winkels en activiteiten met elkaar verbond en men kreeg een zeer gevarieerd programma aangeboden. Op twee podia lieten de winkeliers de rijke variatie aan shopping mogelijkheden zien en in alle winkels was iets te beleven.

 

Activiteiten

De altijd enthousiaste Pierre Wind wist het publiek te boeien met zijn kookdemonstraties en Marijke Helwegen presenteerde op innemende wijze een bruidsmodeshow en gaf het goede voorbeeld in een sport work out. Ook Duco Bauwens bracht Haarlem letterlijk in Beweging. Zo kon het publiek zijn persoonlijk woon- en stijladvies in een style guide laten vastleggen, een make up make over ondergaan, of zich een nieuw kapsel laten aanmeten.

 

Taartverkoop ten goede aan Childslife

Esther Brasser, directeur City Marketing Haarlem, nam de officiële openingshandeling voor haar rekening door het aansnijden van een taart van maar liefst 15 meter. De gehele opbrengst van de verkoop van de taart kwam ten goede aan Childslife, die hiermee kinderen die in armoede leven kansen en praktische hulp biedt.

 

Live verslag op de radio

Radio Haarlem heeft de gehele voorafgaande week de winkeliers in haar uitzending gehad en de middag van de opening live verslag gebracht van alle activiteiten en vele gasten ontvangen in haar lounge. Raaks staat op de kaart en Van der Meulen Business Events stond garant voor de ontwikkeling van het concept en de uitvoering van het gehele programma.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!