Back Back Nieuws

Van der Maarel zorgt voor styling bij Aspergehof Noordam

29 april 2016
Bourgondisch genieten van het ‘witte goud’ aan de rand van het aspergeveld in een sfeervolle ambiance. Van der Maarel Eventstyling gaat samen met partner Boels, voor o.a. grootkeukenapparatuur, invulling geven aan een de styling en inrichting van de stretchtent van Tentworx tijdens culinair event ‘Asperges in de polder’.

Sfeervol genieten
Gasten kunnen tijdens deze 18 tot en met 22 mei genieten in een bourgondische ambiance. ‘Asperges in de polder’ vindt plaats aan de rand van de aspergevelden. Met het weidse uitzicht op het witte goud als decor worden de verschillende gerechten in een stoere bedoeïenen tent geserveerd aan lange tafels voorzien in een stijlvolle landleven setting. De tent biedt plaats aan 150 gasten per avond in een sfeervolle setting, wind door je haren, zon op je gezicht, lange tafels, live cooking met diverse Chefs uit het Groene Hart, afwisselend entertainment.

Voor bedrijven
Op initiatief van evenementenbureau Eigenwijze Evenementen verzorgd Van der Maarel Eventstyling gedurende 5 dagen voor bourgondische sfeer aan de rand van het aspergeveld bij aspergeteler Aspergehof Noordam te Woubrugge. ‘Het evenement is uitermate geschikt voor bedrijven’, vertelt Hans Peter van den Bosch. ‘Even bijpraten met collega’s op een heerlijke locatie in de buitenlucht onder het genot van verschillende smaaksensaties.’ 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!