Back Back Nieuws

Van der Maarel Sfeermeesters creëerde ambiance in Antwerpen

16 november 2012
In het Sportpaleis in Antwerpen ging op 8 november jl. de 28e editie van start van de befaamde Night of the Proms reeks. Van der Maarel Sfeermeesters verzorgt hier, voor het vijfde jaar op rij, de styling en inrichting van de exclusieve VIP Lounge in het naastgelegen Lotto Arena.

In het eerste Night of the Proms weekend genoten honderden Vip gasten al van heerlijke hapjes, drankjes en live muziek in een door Van der Maarel Sfeermeesters gecreëerde ambiance. In het sportpaleis zelf konden de Vips genieten van prachtige optredens van onder andere The Jacksons, Anastacia en de legendarische John Miles. Allen ondersteund door symfonieorkest Il Novecento.

Klassiek ontmoet Pop
Geheel in lijn met het showprogramma koos Van der Maarel Sfeermeesters  ook dit jaar voor een verrassende setting , welke aansloot op het thema: Klassiek ontmoet Pop. Directeur Cees van der Maarel: ‘Onze sfeerbeleving bestond uit een gedurfde  combinatie van  eigentijds strak meubilair en gerecycled hout. Om het geheel luister bij te zetten werd er gebruik gemaakt van imposante natuurlijke objecten, florale creaties en eyecatchers zoals kleurrijke  decorwanden. Ook onze nieuwe multifunctionele ronde bar ontbrak niet’.

Event styling
Jaarlijks zetten vele bedrijven, evenementenbureaus en locaties de expertise in van Van der Maarel Sfeermeesters. Het event styling bedrijf uit Rijswijk verzorgde dit jaar ook sfeerbelevingen voor onder andere het WK Wielrennen in het Limburgse Valkenburg, het American Chamber of Commercegala in het Atrium Den Haag, de ATAG Huis show te Duiven, vele ontvangsten rondom de Olympiërs en de lancering van de ‘leaseauto van het jaar’ in het Kröller-Müller museum te Otterlo.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!