Back Back Nieuws

Van der Maarel bekoort tijdens Belgische Night of the Proms

04 november 2008
Van der Maarel Sfeermeesters uit Rijswijk is sinds enige tijd actief op de Belgische markt, waar ze met succes al diverse concepten in goede banen leidde. Op 29 oktober heeft  het bedrijf een keur van relaties, op geheel eigen wijze, ontvangen in een exclusieve VIP-ruimte tijdens Night of the Proms. De Belgische editie in het Sportpaleis in Antwerpen waar de volledige Lotto Arena werd getransformeerd.  Van der Maarel ontving hier150 Belgische zakenrelaties en prospects.  

 

"Voor Night of the Proms begon, werden de gasten in de VIP-ruimte ontvangen”, zegt Wouter Schampelaere, zaakvoerder voor België. “We begonnen met een drankje en daarna een uitgebreid diner. Daarna konden de gasten rustig naar de concerten gaan kijken en in de pauze verwelkomden we ze opnieuw, zij het in een lichtjes aangepast kader. De zaal kreeg  een ander gezicht van een cateringplein tot een echte relaxte loungesfeer.”

 

Een indruk kun je pas echt achterlaten bij je Belgische gasten als je een mooie ervaring hebt mogen delen was de filosofie hierachter. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!