Back Back Nieuws

Van der Linde exclusief cateringpartner Da Vinci - the joy of understanding -

19 augustus 2014
Het oude Postkantoor aan de Neude in Utrecht wordt op dit moment omgetoverd tot een expositieruimte. Da Vinci - the joy of understanding - is de eerste tentoonstelling die voor publiek en bedrijven geopend is. Shivers heeft een samenwerking met Van der Linde afgesloten om de publieks- en evenementencatering in deze schitterende locatie te verzorgen.

In het oude Postkantoor aan de Neude zijn vanaf 16 september veel uitvindingen van Leonardo Da Vinci te zien en aan te raken. De expositie is een echte Do It Yourself-expositie met perfect werkende werktuigen en schaalmodellen van Da Vinci’s belangrijkste uitvindingen. Het publiek ontdekt hoe geniaal Leonardo da Vinci was en hoeveel van zijn ontwerpen we nu heel gewoon vinden en soms zelfs dagelijks gebruiken.

Bedrijfsarrangementen 
‘Direct tijdens ons eerste bezoek aan het voormalig Postkantoor zagen wij de kansen die deze schitterende locatie biedt voor onze klanten’, aldus Hans van der Linde. ‘Samen met Shivers hebben we kwalitatieve, maar laagdrempelige arrangementen ontwikkeld om zoveel mogelijk bedrijven te kunnen ontvangen in het centrum van Utrecht’. Van der Linde exploiteert dagelijks Café Leonardo en biedt daarnaast diverse vergader- en evenementenarrangementen aan. Vooral bedrijven met een link naar techniek, wetenschap en cultuur zullen zich direct thuis voelen op deze inspirerende plek.

De locatie is vanaf 16 september 2014 t/m 1 oktober 2015 geopend voor publiek en bedrijven. Na deze periode wordt het pand door ASR vastgoed her ontwikkeld. 

Contact
Neem voor een offerte op maat contact op met Van der Linde via info@vanderlindecatering.nl of Shivers

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!