Back Back Nieuws

Van debat tot seminar in stijlvolle omgeving De Nieuwe Liefde

25 mei 2011
De Nieuwe Liefde is na een spectaculaire verbouwing in februari 2011 geopend door Koningin Beatrix. Inmiddels biedt deze locatie naast eigen publieke programmering ook een bijzonder inspirerende omgeving voor de zakelijke markt. Vanaf nu zijn op de website diverse mogelijkheden te vinden voor particuliere/ zakelijke bijeenkomsten en verhuur.

 

Flexibele mogelijkheden

Het pand heeft met de diverse ruimtes flexibele mogelijkheden voor bijvoorbeeld congressen, seminars, (boek- en cd-)presentaties, zakelijke diners, akoestische concerten en theater/ cabaretvoorstellingen. Huize Hermans is preferred supplier en zorgt voor culinaire invulling zoals lunch, luxe borrel, finger food en (walking) dinner. In samenwerking met Art Moves beschikt De Nieuwe Liefde over een unieke kunstcollectie, met werken van o.a. Karel Appel, Tjebbe Beekman en Lucebert.

 

Behoud van originele aspecten

De Nieuwe Liefde is gevestigd in een monumentaal pand aan de Da Costakade 102 te Amsterdam, in 1901 gebouwd als wijnpakhuis en in 2010 geheel verbouwd. Het pand heeft een moderne, stijlvolle en inspirerende uitstraling met behoud van originele aspecten, zoals het schitterende glas in lood wand in het trappenhuis waar continu met het licht gespeeld wordt.

 

Capaciteiten

Het beschikt over een grote zaal, een kleine zaal, een koorzaal, een bibliotheek, een foyer en een serre. De Nieuwe Liefde biedt d.m.v. eigen programmering een podium voor onder andere studie, debat, levensbeschouwing, religie, muziek en theater.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!