Valkenburg, een stukje buitenland in eigen landValkenburg, een stukje buitenland in eigen land
Back Back Nieuws

Valkenburg, een stukje buitenland in eigen land

07 mei 2021

Het afgelopen jaar was een om nooit meer te vergeten. Ondanks de restricties zijn er ook nieuwe en positieve kansen uit deze periode voortgekomen. Zo hebben we weer ontdekt dat je niet ver hoeft te reizen om mooie landschappen of rijke historie te bezichtigen. Het zuiden van Limburg is een prachtig stukje Nederland en biedt het allemaal! Hier heb je het gevoel alsof je je in het buitenland begeeft. Nu dat er in kleine stappen steeds meer versoepelingen in zicht komen, kunnen wij weer vooruitkijken om uitjes te organiseren op een verantwoorde manier, waar jullie zorgeloos kunnen genieten!

Wie is Wij zijn Valkenburg?

Wij zijn Valkenburg is de aanbieder om onvergetelijke groepsevenementen in Zuid-Limburg te organiseren. Van intieme teambuildings tot grootschalige businessevents en incentives, het is allemaal mogelijk. Met een aanbod van meer dan 50 unieke activiteiten en bijzondere locaties verzorgen wij een onvergetelijk event van a tot z!

Vergaderen in de buitenlucht tot 800 personen op een unieke locatie

Wij merken dat Zuid-Limburg enorm in trek is. Dit heeft vooral te maken met het brede aanbod aan activiteiten, een on-Nederlands landschap en unieke elementen die elk event onvergetelijk maken. Om de capaciteit te verhogen en op verantwoorde manier events te kunnen uitvoeren hebben wij het aanbod flink uitgebreid. Zo is het mogelijk om een outdoor presentatie in het Openluchttheater van Valkenburg te organiseren met een capaciteit tot 800 personen! Het Openluchttheater is gelegen in het centrum van Valkenburg en het perfecte startpunt voor de dag. Doordat alle activiteiten dicht bij elkaar in de buurt liggen komt er geen vervoer aan te pas.

Ontdek het Heuvelland met unieke vervoersmiddelen

De heuvels van Zuid-Limburg zijn, met alle kleine kronkelende weggetjes, uitermate geschikt voor een avontuurlijke rally. Deze rally kan in verschillende vervoersmiddelen uitgevoerd worden, zoals in een oldschool kever, dafje of op een scooter. In verschillende teams wordt gestreden voor de meeste punten. Tijdens deze rally, die geheel op maat wordt gemaakt, doorkruis je heel Zuid-Limburg en zie je de mooiste plekken. Naast een rally is het ook mogelijk om het zuiden te ontdekken in een bijzondere 100 jaar oude stoomtrein. Deze onvergetelijke rit laat je de betoverende vergezichten van het Zuid-Limburgse Heuvelland zien. Een nostalgische reis terug in de tijd!

Aangepaste groepsgroottes in de grotten

Het afgelopen jaar zijn door de maatregelen de groepsgroottes, met name in de grotten, verkleind. Deze aanpassing heeft ertoe geleid dat de ervaring van deelnemers alleen maar positiever is geworden! De kleinere groepsgroottes zorgen voor meer interactie tussen de gids en deelnemers waardoor de beleving beter wordt. Hierdoor is er besloten om bij meerdere activiteiten de groepsgroottes ook na deze bizarre tijd kleiner te houden. Zo is deze wijziging ook bij het ondergronds mountainbiken door de grotten doorgevoerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!